Nieuwe onderzoeker Tom Kerkhoff

Tom Kerkhoff gaat per 1 november 2022 het basale myositis onderzoek versterken in het lab van Coen Ottenheijm

Nieuwe onderzoeker Tom Kerkhoff

1 november 2022 0
Tom-Kerkhoff-foto-van-CV.jpg

Tom Kerkhoff is per 1 november 2022 onderzoeker in in het lab van Coen Ottenheijm

Met data van patiënten uit het AmsterdamUMC zal hij spiervezelsamentrekking  onderzoeken van patiënten met immuungemedieerde necrotiserende myopathie.

Ook zal hij met Sanna Luijcx, het effect van serum met en zonder antistoffen onderzoeken op de kracht die  muizenspiervezels kunnen generen.

De resultaten kunnen leiden tot een nieuw lab-model om nieuwe medicijnen te testen; we hopen dat dit gaat lukken en wensen Tom en Sanna veel succes!


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
Het Myositis Netwerk Nederland is een onafhankelijke netwerk van specialisten, onderzoekers en patiënten op het gebied van spierziekten, patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en medisch onderwijs.

Het netwerk deelt resultaten en ervaringen met mensen die kennis hebben gemaakt met myositis. We maken ons sterk om alle soorten myositis beter te kunnen begrijpen en te behandelen.Sociale Kanalen
Myositis berichtenLaatste nieuws
Myositis Netwerk NederlandHeeft u een vraag aan het Myositis Netwerk, stuur ons dan een bericht. U kunt ons ook bellen, en bij geen gehoor gelieve een voicemail achterlaten. Het telefoonnummer staat op de website.

Myositis Netwerk nederland
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam


© 2022 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment