Update ADAPT onderzoek diagnostiek

Nog eens vier patiënten gaven afgelopen maanden geïnformeerde toestemming en ondergingen diagnostische tests

Update ADAPT onderzoek diagnostiek

10 oktober 2022 0
Schermafbeelding-2023-01-03-om-23.29.40.png

ADAPT-onderzoek (diagnostiek):

Nog eens vier patiënten gaven afgelopen maanden geïnformeerde toestemming en ondergingen diagnostische tests (inclusief MRI en echografie), resulterend in een snelle diagnose (myositis of een hierop gelijkende aandoening)

Dankzij alle patiënten, verwijzers in Nederland (van Groningen tot Heerlen en van Apeldoorn tot Rotterdam) en collega’s in het Amsterdam UMC zitten we op bijna op 3/4 van het totaal aantal inclusies (n=100). Veel dank voor het vertrouwen!

De ADAPT studie – myositis (myositisexpertisecentrum.nl)

adasdasdas

dasdasd

asdasdasdas

dasd

asdasd


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
Het Myositis Netwerk Nederland is een onafhankelijke netwerk van specialisten, onderzoekers en patiënten op het gebied van spierziekten, patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en medisch onderwijs.

Het netwerk deelt resultaten en ervaringen met mensen die kennis hebben gemaakt met myositis. We maken ons sterk om alle soorten myositis beter te kunnen begrijpen en te behandelen.Sociale Kanalen
Myositis berichtenLaatste nieuws
Myositis Netwerk NederlandHeeft u een vraag aan het Myositis Netwerk, stuur ons dan een bericht. U kunt ons ook bellen, en bij geen gehoor gelieve een voicemail achterlaten. Het telefoonnummer staat op de website.

Myositis Netwerk nederland
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam


© 2022 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment