Patiëntpartner in onderzoek: persoonlijke ervaringen van Ingrid de Groot

Patiëntpartner in onderzoek: persoonlijke ervaringen van Ingrid de Groot

19 januari 2024 0
Knipsel-artikel-Ingrid-de-Groot-patientpartner-onderzoek.png
Onze patiëntpartner in onderzoek Ingrid de Groot heeft een mooi artikel geschreven door over haar persoonlijke ervaringen in de samenwerking met OMERACT (= internationale organisatie voor meten uitkomsten bij patiënten met een ziekte van het afweersysteem en/of spier-skeletsysteem) en anderen: echt inspirerend voor anderen om als patiënt ook bij te dragen of als belanghebbende in onderzoek ook patiënten welkom te heten als onderzoekspartner!

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
Het Myositis Netwerk Nederland is een onafhankelijke netwerk van specialisten, onderzoekers en patiënten op het gebied van spierziekten, patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en medisch onderwijs.

Het netwerk deelt resultaten en ervaringen met mensen die kennis hebben gemaakt met myositis. We maken ons sterk om alle soorten myositis beter te kunnen begrijpen en te behandelen.Sociale Kanalen
Myositis berichtenLaatste nieuws
Myositis Netwerk NederlandHeeft u een vraag aan het Myositis Netwerk, stuur ons dan een bericht. U kunt ons ook bellen, en bij geen gehoor gelieve een voicemail achterlaten. Het telefoonnummer staat op de website.

Myositis Netwerk nederland
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam


© 2022 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment