Inschrijving Symposium Myositis Netwerk Nederland geopend!

11 maart 2024 0
MNN-symposium-2024.png

Het Symposium geeft de laatste stand van zaken rondom diagnostiek en behandeling van Myositis.

Met een multidisciplinair programma worden diverse aspecten van de diagnostiek en behandeling van myositis besproken door experts. Daarbij is  ook aandacht voor de nieuwe richtlijn myositis en de rol van de verpleegkundig consulent. We kijken terug op de highlights van de GCOM van maart 2024 en u krijgt een overzicht van het wetenschappelijk onderzoek naar myositis in Nederland, waarbij de verschillende onderzoekers hun werk presenteren. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor interactie, mede door het kleinschalig karakter van het symposium.

Programma:

  • update diagnostiek & behandeling
  • nieuwe richtlijn myositis
  • rol verpleegkundig specialist
  • highlights aanstaande internationale myositiscongres
  • myositisonderzoek in Nederland
  • netwerkmoment

Deelname is gratis, maar er zijn max. 100 plekken en OP = OP, dus schrijf je snel in via https://www.symposium.myositis.nl/ 🏃🏃🏾‍♂️✍️

Zegt het voort!📢

Meer informatie, klik hier!


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Het opgegeven E-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden *
Het Myositis Netwerk Nederland is een onafhankelijke netwerk van specialisten, onderzoekers en patiënten op het gebied van spierziekten, patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en medisch onderwijs.

Het netwerk deelt resultaten en ervaringen met mensen die kennis hebben gemaakt met myositis. We maken ons sterk om alle soorten myositis beter te kunnen begrijpen en te behandelen.Sociale Kanalen
Myositis berichtenLaatste nieuws
Myositis Netwerk NederlandHeeft u een vraag aan het Myositis Netwerk, stuur ons dan een bericht. U kunt ons ook bellen, en bij geen gehoor gelieve een voicemail achterlaten. Het telefoonnummer staat op de website.

Myositis Netwerk nederland
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam


© 2022 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment